Puukäsityöläisen talo urbex Suomi #autiotalo #hylättytalo vlog

Iltaa kaikille

Tänään kävin kuvailemassa autioksi ja hylätyksi jääneen omakotitalon sekä navetan.Talo oli melkolailla kärsinyt eikä varmasti mene enään pitkään kun se luhistuu kokonaan kasaan harmi sinänsä koska näytti komealta talolta. Pihapiirissä oli myös ulkorakekennus jossa oli navetta,lato,varasto sekä sauna.Tämä ulkorakennus oli melkoisen hyvässä kunnossa ja sisällä oli sekalaista tavaraa runsaasti. Videoin nimesin puukäsityöläisen taloksi siitä syystä että navetassa oli puutöihin liittyviä koneita sekä välineitä.
Kiitoksia kaikille katsojille tilatkaa kanava,kommentoikaa peukuttakaa videota =)

Kuvaus kalustona minulla on Huawei P20 Pro ja se on kiinni Shiyun smooth 4 gimbaalissa valona minulla on gimbaalissa kiinni Aputure LED valo.

Hakusanoja:Urbaani löytöretkeily autiotalo navetta maaseutu hylättypaikka maatila Urbaani löytöretkeily urbaanien alueiden tutkiminen maatalous vanhaa tavaraa maaseudulla vanhatalo videokuvaus vlogi blogi Urbex Suomi autiotalo Urbex Finland FinnishCarpentryFuente – Source

Puukäsityöläisen talo urbex Suomi #autiotalo #hylättytalo vlog

EN.- Urban exploration is usually about exploring areas away from urban centers, industrial zones, or abandoned areas. But also for ancient ruins and areas impossible to access, everything depends on each explorer.

ES.- La exploración urbana normalmente se trata de la exploración de zonas alejadas de los núcleos urbanos, zonas industriales, o abandonadas. Pero también por ruinas antiguas y zonas imposibles de acceder, todo depende de cada explorador.

Urbexvideos.eu es la exploración urbana llevada a tu pantalla ! Disfruta de todos los videos de Urbex que existen en una misma página web y todo categorizado por zonas !

Saludos exploradores ! 😉

Publicado en Finland y etiquetado , , , , , , , , , .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *