Kasteel H – UrbexDk0495

Deze keer brengen we een bezoek aan een volledig ingericht kasteel in Nederland. Alles is hier achtergelaten en onaangetast gebleven.
We bezochten dit kasteel in september 2018.

Het kasteel is na het overlijden van de vorige eigenaar in 2011 verkocht. Nadat het in 2018 nog steeds onbewoond was en dit ook aan de buitenkant zichtbaar werd, is deze plek ontdekt door urbexers. Helaas waren urbexers niet de enige personen die het kasteel ontdekten en werden er spullen gestolen / vernield.
Op dat punt heeft de zoon van de vorige eigenaar besloten om er zelf in te gaan wonen, om zijn eigendom te beschermen. Begin 2019 is het kasteel opnieuw in de openbare verkoop gegaan en is verkocht voor 1,2 miljoen euro.

UPDATE: Het kasteel is openbaar verkocht en GEEN urbex meer.

Follow UrbexDk0495:
☛ Facebook ➟
☛ Instagram ➟
☛ Website ➟Fuente – Source

Kasteel H – UrbexDk0495

EN.- Urban exploration is usually about exploring areas away from urban centers, industrial zones, or abandoned areas. But also for ancient ruins and areas impossible to access, everything depends on each explorer.

ES.- La exploración urbana normalmente se trata de la exploración de zonas alejadas de los núcleos urbanos, zonas industriales, o abandonadas. Pero también por ruinas antiguas y zonas imposibles de acceder, todo depende de cada explorador.

Urbexvideos.eu es la exploración urbana llevada a tu pantalla ! Disfruta de todos los videos de Urbex que existen en una misma página web y todo categorizado por zonas !

Saludos exploradores ! 😉

Publicado en Netherlands (Holland) y etiquetado , , , , , , , , , , , .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *